• Workshop 2 personen
  Workshop 2 personen

  Workshop in onze studio

  In verband met de coronamaatregelen zijn de workshops zo aangepast dat we de anderhalvemeter kunnen waarborgen en de richtlijnen prima kunnen toepassen.

  Er is van alles af te stemmen naar wens.

  Kosten:…

  € 22,50
 • Workshop online voor bedrijven
  Workshop online voor bedrijven

  Vanaf 10 personen verzorgen we een online workshop met uitgebreide video instructie, geschikt voor bv. personeelsvereniging, teamactiviteit etc.

  Op basis van maatwerk zijn er allerlei mogelijkheden!

  Vanaf 15,00 alles inclusief,…

  € 15,00
 • Workshop aan huis
  Workshop aan huis

  Wil je samen met je huisgenoten een leuke, inspirerende activiteit organiseren? Dat kunnen wij voor je regelen. Alles af te stemmen naar wens.

  Kosten: 22,50 per persoon inclusief alle materialen.

  Reserveren kan 7 dagen in de…

  € 22,50
 • DIY pakket
  DIY pakket

  Wil je zelf aan de slag met één van onze leuke pakketten, klik dan op onderstaande link

  DIY pakketten

  € 12,50

Sieraad & Zo is open in de lockdown | Boek een workshop
Ben jij net als vele anderen klaar met het thuis zitten en toe om er even tussen uit te zijn? Sieraad & Zo is open voor het boeken van een workshop, private shopping en sieraden stijladvies. Alle afspraken kunnen kosteloos worden geannuleerd en betaling is achteraf. Je loopt dus geen enkel risico als het, om welke reden dan ook, niet door kan gaan.

Hoe kan het dat jullie workshops geven in de lockdown?
Volgens de huidige maatregelen kunnen we workshops verzorgen voor 2 personen en bent u van harte welkom in onze studio. De workshops zijn zo aangepast dat we de anderhalvemeter kunnen waarborgen in onze studio en ze de richtlijnen van de overheid kunnen toepassen. Er is van alles af te stemmen naar wens en je kunt kiezen uit verschillende sieradenworkshops. 

Een kleine greep uit de mogelijkheden:

- Workshop ketting maken 
- Workshop wikkelarmband maken
- Wokshop sleutelhanger maken
- Eco workshop met recyclebare materialen zoals rubber, leer of vilt 

Ik heb nog vragen over een corona-proof workshop, hoe neem ik contact op? 
Heeft u nog vragen over een workshop of hoe deze corona-proof gegeven kan worden? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op. Klik hier om een Whatsappbericht naar ons te versturen of klik hier om het contactformulier in te vullen. 

Sieradenworkshops voor bedrijven | Teamuitjes
Wil je in deze tijden een teamuitje organiseren zonder dat jullie allemaal bij elkaar kunnen komen? Wij bieden ook workshops aan afgestemd op groepen of als teamuitje. Het afgelopen jaar hebben wij verschillende online workshops mogen verzorgen. Dit kan via een livesteam of videolink die iedereen zelf kan bekijken. Op basis van maatwerk is er van alles mogelijk! Creatief of niet, dat maakt niets uit. Vul hier het contactformulier en vraag naar alle mogelijkheden. 

Workshop aan huis
Wil je samen met je huisgenoten een leuke, inspirerende activiteit organiseren? Dat kunnen wij voor je regelen. Alles af te stemmen naar wens. We nemen alle materialen mee en maken er een superleuke workshop van. Ben je niet zo creatief? Geen probleem, het is voor iedereen geschikt en we helpen je graag op weg. 

Workshop thuispakket (do it yourself)
Liever aan de slag op een zelf gekozen moment? Bestel dan één van onze DIY pakketten met alles erop en eraan! We hebben de leukste sieradenpakketten voor je samengesteld zodat je in eigen tijd een sieraad kan maken. Het is erg gemakkelijk en voor ieder niveau. Hoe werkt dit precies? 

1. Bekijk hier alle sieraden do it yourself pakketten en kies jouw favoriet 
2. Wij stellen het pakket met alle materialen samen inclusief een instructie 
3. Binnen 1 tot 2 werkdagen heb je het pakket in huis en kun je aan de slag 
4. Draag jouw eigen gemaakte sieraad 

Ons do it yourself thuispakket is ook voor teams of als kerstpakket te bestellen. Vraag het pakket hier aan. 

            

 

            

 

           

 

© 2009 - 2021 SIERAAD & ZO - SNEL CONTACT BEL/WHATSAPP 06-23670217 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel