ALGEMENE VOORWAARDEN
Algemene voorwaarden van Sieraad & Zo, gevestigd te Rheden. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 09133925.

Algemeen 
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Sieraad & Zo. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. Sieraad & Zo behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Bestelling en overeenkomst
U kunt uw bestelling plaatsen via het bestelformulier op de site. U dient deze volledig en op waarheid berust in te vullen. U heeft 14 werkdagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en blijft u eigenaar van de gekochte artikelen. Sieraad & Zo behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra u zich niet aan de door Sieraad & Zo gestelde voorwaarden houdt. 

Prijzen en Betaling 
De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en het totaalbedrag is inclusief verzendkosten. Sieraad & Zo is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. Aan onrechtmatige prijs-informatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend. Sieraad & Zo is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten op de site. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te betalen via overschrijving of contant bij afhalen. Wanneer u ervoor kiest de bestelling te laten bezorgen, dient u altijd vooruit te betalen. Dit dient te geschieden binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging. Wanneer de betaling na 7 dagen niet door Sieraad & Zo ontvangen is, ontvangt u eenmalig per email een betalingsherinnering. Vervolgens heeft u 3 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 10 dagen niet betaald is, wordt de bestelling geannuleerd. 

Annulering
Als u uw bestelling wilt annuleren dient u dit te melden per email aan sieraadenzo@telfort.nl  

Verzending en Levering
De verzending vindt plaats via PostNL. Uw bestelling is via deze weg niet verzekerd tegen verlies of schade tijdens verzending door PostNL. Sieraad & Zo is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport door PostNL. Mocht u toch graag uw bestelling willen verzekeren, dan bieden wij u die mogelijkheid aan voor een bijbetaling van 3,00 euro. Als u ervoor kiest om uw bestelling verzekerd te versturen, wordt deze via een apart kanaal vervoerd en bent u verzekerd tegen beschadiging en verlies van uw bestelling. U kunt gebruik maken van deze mogelijkheid door in de nieuwe rubriek \"Verzekerd verzenden\", deze mogelijkheid toe te voegen aan uw bestelling. 
Sieraad & Zo streeft ernaar de bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. U ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Heeft u de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan bij uw bestelling. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden. De verzendkosten naar Belgie en Duitsland bedragen 2,50 euro per bestelling ongeacht het aantal bestelde artikelen. Verzending naar andere Europese landen op aanvraag.

Retourneren
Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 14 werkdagen de tijd om de artikelen te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden. U dient de retournering per email aan Sieraad & Zo bekend te maken door een email te sturen naar sieraadenzo@telfort.nl  De artikelen worden alleen retour genomen als aan onderstaande voorwaarden voldaan wordt:
- de artikelen dienen bij Sieraad & Zo gekocht te zijn;
- de artikelen dienen onbeschadigd en ongedragen te zijn;
- de artikelen dienen voorzien te zijn van het origineel aangehechte artikelkaartje;
- de artikelen met een korting vanaf 25% kunnen niet meer geretourneerd worden
- de envelop dient voldoende gefrankeerd te zijn. (Onvoldoende gefrankeerde verzendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd).
Vermeldt duidelijk uw naam en adres op de retourenvelop. Het verzendrisico van het terugsturen is voor de koper. Het retour te ontvangen bedrag (incl. verzendkosten) zal binnen 30 dagen na ontvangst van de artikelen aan u overgemaakt worden. 

Privacy
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het Sieraad & Zo klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. Sieraad & Zo verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt. Klanten die een bestelling plaatsen bij Sieraad & Zo ontvangen automatisch de Sieraad & Zo nieuwsbrief. Indien u van ons geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kunt u dit per email aan ons doorgeven sieraadenzo@telfort.nl

Copyright
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij genoodzaakt zijn juridische stappen te ondernemen. 

Klachten
Heeft u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een email te sturen naar sieraadenzo@telfort.nl

    

            

            

            

 

 

 

 

© 2009 - 2024 SIERAAD & ZO - SNEL CONTACT BEL/WHATSAPP 06-23670217 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel