De kracht van Sieraad & Zo:

Bij ons kun je terecht voor een inspirerende collectie sieraden, deels eigen ontwerp en handgemaakt. Daarnaast voeren we een ruime collectie ringen (ook XL maten) van zilver en nikkelvrij staal. Een deel van de collectie is aan te passen in plussize maten.

Hiervoor kun je terecht in onze webshop maar winkelen op afspraak is ook mogelijk. Er is veel aandacht voor het recyclen van materialen zoals leer, rubber, textiel.

Liever zelf aan de slag? Ook tijdens de workshops werken we voor een deel met bovenstaande materialen. Uitgangspunt is dat iedereen blij de deur uitgaat met een zelfgemaakt sieraad en veel inspiratie en nieuwe ideeën. 

De workshops worden gegeven in de workshopstudio in Rheden, centraal gelegen, goed bereikbaar en voldoende parkeermogelijkheden. Dit kan eventueel worden uitgebreid met een thee-arrangement.

Ook komen we op locatie en is er veel mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

 

De activiteiten zijn geschikt voor een vriendinnen-uitje, personeelsvereniging, teamuitje etc.

Alle dagdelen/dagen van de week zijn mogelijk.

Bel, app of mail vrijblijvend voor de mogelijkheden:

06 – 236 70 217  of sieraadenzo@telfort.nl     

 

Partners
Geeft u uw sieraad als cadeau en wilt u daar een unieke duurzame kaart bij bestellen? Neem dan snel een kijkje op onze partnerpagina www.duurzamekaarten.nl. Milieuvriendelijke kaarten voor iedereen die bewust aan het milieu wil denken. 

 

 

 

 

   

            

            

            

 

 

 

 

© 2009 - 2024 SIERAAD & ZO - SNEL CONTACT BEL/WHATSAPP 06-23670217 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel