WORKSHOP WIKKELARMBAND/KETTING         HM 330   pop.jpg 

Anderhalvemeter-workshop volgens corona richtlijnen

In verband met de coronamaatregelen zijn de workshops zo aangepast dat we de anderhalvemeter kunnen waarborgen en de richtlijnen prima kunnen toepassen.

Vanaf 1 maart is het weer mogelijk om een workshop voor 2 personen te organiseren. Er is van alles af te stemmen naar wens.

Kosten: 22,50 per persoon inclusief alle materialen en koffie/thee met wat lekkers

Belangrijk: alle reserveringen kunnen kosteloos worden geannuleerd, betaling hoeft pas na afloop. Je loopt dus geen enkel risico mocht het om welke reden dan ook niet door kunnen gaan.

In ca. 2 uur maak je een wikkelarmband/ketting van leer, rubber of katoen in combinatie met bedels die je zelf kunt maken en kralen. Daarbij zorgen we voor thee/koffie met wat lekkers.

Aantal personen

Vanaf 4 personen kan een workshop op een datum/dagdeel naar keuze worden geboekt. Leuk voor een vriendinnendag, verjaardag etc. Vanaf 12 personen komen we op locatie, geschikt voor bv. een teamactiviteit, vrouwenclub etc. Minder dan 4 personen? Kijk dan bij de workshop “vrije keuze”.

Wat zijn de kosten?        Leer Wrap armband met bedels bruin "Cameron II" Beaded leer Wrap armband             

21,50 Euro pp incl. alle materialen en koffie/thee

Info/opgave: Bel of WHATTSAPP: 06-23670217 (reactie zspm)         IMG_6475.jpg           

Mail: sieraadenzo@telfort.nl

 

 

            

 

            

 

           

 

© 2009 - 2021 SIERAAD & ZO - SNEL CONTACT BEL/WHATSAPP 06-23670217 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel